All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Wednesday, 15 August 2012

Djali i “Mamices” vjen me kengen “Lozonjarja”


Vetëm një ditë më parë ai ka kënduar në vendlindjen e tij në Korçë, ku pak javë më parë, në intervistën dhënë për gazetën tonë mburrej se është nga ai qytet.

E kemi fjalën për djalin e ‘Mamicës’, Klajdin Haruni, i cili mësohet se e ka gati këngën e tij më të re me titull ‘Lozonjarja’, madje në evenimentin ‘Summer Fest’, organizuar nga Top Media, e ka kënduar këtë këngë në Korçën e tij dhe është ndjerë shumë i mahnitur nga mikpritja.

Ndërsa natyrisht që kënga ‘Lozonjarja’ së shpejti do ta ketë edhe një videoklip dhe është prodhim i ‘Three Doots’ dhe pa diskutim do ta ketë një sukses./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Son "Mamicës" comes the song "Lozonjare"

Just a day before he sang in his hometown in Korca, where few weeks ago, in an interview to our newspaper boasted that he was from that city.We're talking to the son of 'Mamicës', Klajdi Aaron, who has taught that song about his newest titled 'Lozonjare', even in the event 'Summer Fest', organized by Top Media, has sung this song in his Korca and is feeling very impressed by the hospitality. While of course the song 'Lozonjare' will soon have a video clip and is a product of 'Three Doots' and will undoubtedly be a success. / Maxim Gjokaj / Kosova Sot /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online