All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 17 March 2013

Sinan Hoxha: “Mendoj te behem dhender”

Këngëtari Sinan Hoxha është rritur në një familje punëtore dhe pa problem, nëse nuk do të ishte këngëtar, do të punonte diçka tjetër.

Është ky një nga këngëtarët më ‘in’ dhe shumë të përfolur, qoftë duke e ndjekur edhe thashethemet që për të komentohen si ajo “pema që ka kokrra dhe gjuhet”.

I pyetur nga “Kosova Sot” se a ka menduar ndonjëherë të bëhet dhëndër, këngëtari ka thënë se sigurisht që ka menduar, ndërsa në dasmën e tij do të donte të ftonte shumë këngëtarë të tij të preferuar nga Kosova dhe Shqipëria.

Sinani po përgatitet  ndërkohë për një album që do ta lansojë në qershor./Maksim Gjokaj/.

Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Sinan Hoxha: "I think I become a Groom"

Sinan Hoxha singer was raised in a family working without problem, if there was a singer, he would work something else. Is this one of the singers 'in' and very controversial, if followed rumors that commented that "the tree that has grains and languages​​."Asked by "Kosova Sot" if there is ever to be fiance, the singer said that certainly felt while on his wedding would like to invite his favorite singers from Kosovo and Albania. Sinan while being prepared for an album that will launch in June. / Maxim Gjokaj /.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online